HOME | BOEKEN | OVER SONIA | CADEAU | MINI-ORAKEL | MUZIEK-DOWNLOADS | BESTEL

"Ik geloof dat het Zesde Zintuig de eerste zou moeten zijn"
Sonia Choquette, medium, vibratie alchemist, healer en leraar

Over Sonia
Sonia Choquette is gepassioneerd, dynamisch, krachtig en direct in haar mogelijkheid om je te bevrijden van je beperkingen en angsten - een vijf zintuigenleven.

Zij leidt je naar een meer effectief, gegidst -zes zintuigen- succesvol leven, waarvan zij zegt dat het eigenlijk onze natuurlijke staat van zijn is.

No-nonsense, duidelijk, practisch, nuchter en vaak erg grappig, is Sonia met haar intuïtieve gaven en enthousiaste energie in staat zelfs de meest cynische mens te inspireren.

Sonia is de derde in een generatie van intuïtieve vrouwen. Haar boeken zijn aanstekelijk en heerlijk om te lezen. In Amerika heeft zij meerdere bestsellers. Sonia schrijft niet alleen boeken, maar maakt ook orakelkaarten, mediatiecd's en andere audioproducten, en geeft ook cursussen en opleidingen.

Sonia is een unieke en buitengewone spirituele leraar, intuïtieve gids en meesterlijke katalysator. Haar gave is om in iedereen die ze ontmoet de hoogste vibratie te activeren. Ze helpt mensen om de restricties van angst en ego los te laten en gidst hen door de poorten van blijdschap, heelheid en persoonlijke kracht op ieder gevied van hun leven. Ze is ook een persoonlijk intuïtief adviseur van onder andere Louise Hay, Julia Cameron, Caroline Myss, Dr. Wayne Dyer, pop icoon Billy Corgan van de Smashing Pumpkins, en professioneel consultant van internationale zakelijke leiders, zoals Charlotte Beers. In Amerika is Sonia meerdere malen verschenen in diverse landelijke televisieprogramma's, tijdschriften en kranten.

Sonia is getrained en heeft leermeesterschappen gelopen op het gebied van Psychic Arts (mediumschap) en Metaphysical Law (de metafysische wetten). Zij studeerde aan de Universiteit van Denver en de Sorbonne in Parijs. Daarnaast volgde zij een spirituele studie aan de American Institute of Holistic Theology. Zij stelt zelf echter dat haar beste opleiding bestaat uit 35 jaar werken 'in de loopgraven': consults en readings geven aan mensen wereldwijd. Enkele van haar boeken behoren tot de verplichte leerstof aan onder andere de Barbara Brennan School of Healing en de Universiteit van Santa Monica.

Sonia woont in Chicago met haar man, twee dochters en haar poedel Miss T.

"Ik ben opgegroeid in een gezin vol spirituele gidsen in allerlei soorten en maten. Ik ben me er stapje voor stapje van bewust geworden dat ik in spiritueel gezelschap verkeerde. Mijn moeder, die zowel met haar eigen gidsen als met de mijne praatte, liet me al kennismaken met mijn gidsen toen ik heel jong was. Zij was de eerste persoon die me duidelijk maakte dat ik nooit alleen was op deze wereld, dat ik gidsen had die me waren toegewezen om over mij te waken, me gedurende mijn hele leven te helpen, te beschermen, en me dingen te leren."